Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Sections
U bent hier: Home / Verenigingsmanagement

Uw eigen verenigingsbureau

Jos van Bussel ondersteunt verenigingen en stichtingen met een vrijwilligersbestuur, die niet beschikken over een eigen bureau en over personeel in dienst, maar die toe zijn aan professionalisering van de organisatie. U merkt het verschil, en uw leden ook!

Het verenigingsmanagement wordt geleid door Jos van Bussel, een register verenigingsprofessional met 30 jaar ervaring in functies als voorlichter/redacteur, bestuurssecretaris, cao-onderhandelaar en directeur bij professionele verenigingen en vertegenwoordigende organen, zowel nationaal als internationaal. Uw secretariaat is bij Jos van Bussel dus in goede handen.

Dienstverlening op maat

Jos van Bussel ontlast uw bestuur, verzorgt optimale dienstverlening aan de leden en zorgt voor een professionele uitstraling van uw vereniging of stichting in haar beleidsomgeving.  Er zijn twee pakketten beschikbaar:

  • Pakket ‘Basis’ biedt praktisch-organisatorische ondersteuning.  Het bestuur houdt veel in eigen hand. De vereniging is altijd bereikbaar via een centraal post- en mailadres.
  • Pakket ‘Compleet’ breidt de werkzaamheden uit met een aantal taken die met name de secretaris en de penningmeester ontlasten. De vereniging is op werkdagen ook telefonisch bereikbaar.

Beide pakketten zijn naar wens uit te breiden met maatwerkopties. Zie hiervoor de tabel. In overleg zijn ook andere activiteiten leverbaar, of het nu gaat om lobby, cao-onderhandelingen of het organiseren van congressen. Voor bepaalde specifieke expertise zoals accountancy, juridische zaken en ict werken wij samen met vertrouwde externe partners.

Uw beste oplossing

Jos van Bussel gaat graag in overleg met u om de voor u inhoudelijk en financieel beste oplossing te vinden. U sluit met Jos van Bussel een jaarcontract af, waarin haarfijn staat beschreven welke diensten wij leveren, van welk niveau die zijn, welke aantallen verwerkt zullen worden, tegen welke prijs en onder welke voorwaarden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Interesse?

U bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Jos van Bussel komt graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. 

Meer informatie volgt

Deze website wordt actief gevuld.
Kom regelmatig terug voor meer informatie
of neem direct contact met mij op.

Jos van Bussel