Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Sections
U bent hier: Home / Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Alleen is maar alleen. En je kunt niet alles even goed. Beter dan gaan aanrommelen, is het om samen te werken met vertrouwde partners. Mensen die goed zijn in hun vak, en die dezelfde kwaliteitseisen hanteren als jij. Daarom werkt Jos van Bussel met deze mensen samen.

Kuperus&Co is een maatschap van experts in verenigingsmanagement. Marike Kuperus is sterk in verandertrajecten, David Wijnperle weet alles van het werken met vrijwilligers, Inge Poorthuis en Peter van der Loo zijn als interimmanager betrokken in uiteenlopende verenigingen. Sinds medio 2016 werk ik als meewerkend maat samen met Marike aan een stevige operatie bij de Huurdersvereniging Amsterdam. Daar verzorgen we in samenspraak met bestuur en leden de nieuwe statuten en reglementen, de werving van een nieuw bestuur, de inrichting van het bureau en de ontvlechting van de vereniging met Stichting !WOON, wat onder andere betekent dat de vereniging zelf werkgever wordt. Contact: Kuperus&Co, De Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht, www.kuperusenco.nl, E info@kuperusenco.nl, T 030-6563231.

Claudia de Graauw heeft een eigen onderzoekbureau en richt zich met name op het meten van effecten. Ze helpt organisaties hun doelen te formuleren en inzichtelijk te maken of het beleid en de projecten die ze uitvoeren, effect sorteren en bijdragen aan de gestelde doelen. Ze vertaalt daarbij onderzoekresultaten in praktisch toepasbare vervolgacties. Claudia maakt onderzoek begrijpelijk met blogs, workshops en cursussen. Ze heeft als onderzoeker ervaring opgedaan bij overheden, belangenorganisaties zoals technocentra, kenniscentra, vakbonden en andere nonprofitorganisaties zoals musea en welzijnsinstellingen. Niet alleen is Claudia een ervaren onderzoeker, ze is heel toegankelijk en dienstverlenend en buitengewoon prettig om mee samen te werken. Contact: Claudia de Graauw Effectmeting & Doelbereik, Schimmelpenninckstraat 39b, 5121 HM Rijen, www.claudiadegraauw.nl, E info@claudiadegraauw.nl, T 06-42887729.

Ruth Slob werkte tien jaar als projectleider in de cultuur(educatie)sector en richtte in 2013 het SpeelAtelier op. Ze is coach en kindercoach. Tijdens haar loopbaan in binnen- en buitenland raakte zij steeds meer gefascineerd door het doen en laten van mensen en organisaties. Ontwikkelen en verbinden bleek de rode draad in haar werk, met als motto: een ander zijn/haar podium bieden. Dit leidde tot het SpeelAtelier: een plek waar iedereen tot rust mag komen, mag leren, creëren, ontwikkelen en groeien, en waar Ruth je met speelse kracht coacht. Mijn ervaring: Ruth is een hele plezierige, betrokken en betrouwbare collega gebleken, een echte steun en toeverlaat. Contact: Ruth Slob, SpeelAtelier,Johannes de Bekastraat 51, 3514 VL Utrecht, www.speelatelier.nl, E ruth@speelatelier.nl, T 06-24640236.

Helger Siegert is arbeids- en organisatiekundige en adviseert vanuit een veiligheidskundig perspectief. Dat uit zich in veelzijdige activiteiten: uitvoeren van ongevalonderzoeken, opzetten van managementsystemen, auteur en co-auteur voor verschillende kennisdossiers (SZW), projectleider voor het ontwikkelen en implementeren van een branche-RI&E en diverse arbocatalogi en het uitvoeren van ATEX-onderzoeken. Helger geeft trainingen gedragscommunicatie op het werk en adviseert organisaties bij programma's op dit gebied. Hij ontwikkelde een instrument voor organisatiediagnose en het uitvoeren van interventies met betrekking tot organisatieverandering. Ook geeft hij trainingen en workshops en coacht hij leidinggevenden en medewerkers. Met Helger heb ik intensief samengewerkt aan de totstandkoming van de Arbocatalogus Kunsteducatie. Contact: Helger Siegert, Triple T Consultancy, Wilhelmina van Pruisenlaan 93, 2807 KH Gouda, www.3tc.nl,  helger@3tc.nl, T 0182-521505 / 06-44590489.

René Verschuren houdt niet van meel in de mond. Hij is recht voor zijn raap en als oud supermarkteigenaar gewend aan aanpakken en doorpakken. René biedt advies en ondersteuning aan ondernemers en bedrijven die weer 'on track' willen komen. Hij maakt bedrijfs- en cijferanalyses en helpt bij het ontwikkelen van ondernemingsplannen. Daarnaast is hij schuldhulpverlener en budgetcoach. Samen met René heb ik Zelfstandigenplein ontwikkeld en opgericht. Een betrouwbare en solide vent die met beide benen op de grond staat, en als het moet in de modder. Contact: René Verschuren, Almere Cnsultant, Palembangweg 38, 1335 HJ Almere, www.almere-consultant.nl, E info@almere-consultant.nl, T 06-17388570.

Ronald Rolvink vindt het onzin dat kleine ondernemers veel geld uitgeven aan automatisering. Met zijn bedrijf Lapis IT biedt hij service met gratis professionele software. Alles in de drieslag klanten vinden (website), klanten opvolgen (relatiebeheer) en klanten binden (mailingen). Ronald doet niet flauw over ondersteuning en hij loopt graag een stapje harder. Mijn website en CRM waren in een mum van tijd geregeld! Contact: Ronald Rolvink, Lapis IT, Van der Zaenlaan 50, 1215 SJ Hilversum, www.lapisit.nl, E info@lapisit.nl, T 035-7123390.

Jos Besteman is een heel dierbare en wijze oud-collega. Met Ciao Interim biedt hij interimmanagement, coaching, communicatieprojecten en organisatie-advies. En zoals ciao zowel een begin- als eindgroet is, kent zijn dienstverlening een duidelijk begin en einde. Aandacht voor de mens en vrolijkheid is wat hem kenmerkt. Contact: Jos Besteman, Ciao Interim, Victorieplein 6-2, 1078 PD Amsterdam & Westpolder 4, 9975 WJ Vierhuizen, www.ciao-interim.nl, E jos@ciao-interim.nl, T 020-6710865, M 06-28253539.
 

 

Meer informatie volgt

Deze website wordt actief gevuld.
Kom regelmatig terug voor meer informatie
of neem direct contact met mij op.

Jos van Bussel